ENG

With great joy, we are introducing one of our outstanding sponsors, who placed first in the 2016’s ranking of Estonian construction companies. Among other interesting projects, they were also the head contractors of the Baltic Station Market, which was titled as the best development project for the competition of entrepreneurship awards last year.
They are a construction company with nearly 20 years of experience, providing project-based general construction services, agricultural construction services as well as services in concrete works across Estonia. From straightforward projects to intricate technical designs, their mission is to be at the forefront of technology and innovation and to carry out enduring building concepts in Estonia.
Since 2014, they have also been working through a Latvian subsidiary in the Latvian market. While having successfully completed a number of projects in foreign countries, with a moto – “The key to our success is consistent goal-focused work!” they continue to strive to learn and adapt to the specifics and circumstances of new markets.
Their contribution to society, be it small or large, aims at creating opportunities and supporting worthy people and events. “Be an inspiration and a role model to increase awareness and consideration of each other!”
For further information: http://mapri.eu

EST:

Suure rõõmuga tutvustame täna ühte meie toredatest sponsoritest, kes 2016 aasta Eesti ehitusettevõtete edetabelis võiduka esikoha nabisid. Teiste huvitavate projektide seas tegelesid eelmisel aastal ka ettevõtlusauhindade konkursi parima arendusprojekti tiitliga pärjatud Balti jaama turu peatöövõtuga.
Mapri Ehitus on pea 20-aastase kogemusega ehitusvaldkonnas tegutsev ettevõte. Peamiselt osutatakse projektipõhist peatöövõttu, ollakse seotud põllumajandusehitusega ja lisaks teostatakse betoonitöid üle Eesti. Alates lihtsamakoelistest kuni tehniliselt keerukate projektideni on nende eesmärk luua Eestimaa pinnal kestvaid kontseptsioone.
2014. a alates tegutsetakse tütarettevõtte kaudu ka Läti turul. Nii mõnigi välismaal paiknev objekt on eduka teostuse juba leidnud, aga motoga – “Pidev sihipärane töö on meie edukuse võti.” on eesmärgiks õppida juurde veelgi enam ja kohaneda uute turgude omapära ja nüanssidega.
Nende panus ühiskonda, läbi suuremate ning väiksemate projektide, on tehtud eesmärgil luua võimalusi ja toetada tublisid inimesi ja ettevõtmisi meie ümber. “Inspireeri ja ole eeskujuks, seeläbi kasvatad teadlikkust ja hoolivust üksteiste vastu!”
Lisainfo: http://mapri.eu